Forlaget Muse og venner på skovtur i Svanninge Bakker

Forlaget Muse og venner på skovtur

Onsdag Den. 01. juli 2020 blev dagen, hvor vi i Forlaget Muse gjorde alvor af, at vi ønsker en dybere kontakt med vore forfattere. Vi mener, at det er vigtigt at få sat stemme, og ikke mindst smil, på de mange mails og sms’er, som vi udveksler om vores fælles projekter, håb og drømme. Og tankerne om, hvordan dette kunne føres ud i livet var mange, men endte heldigvis ved en livgivende skovtur i Svanninge Bakker, som også er kendt i folkemunde som de fynske alper.

Alle medbragte hjemmelavet mad til den fælles buffet, og sammen sad vi side ved side på bænkene, og delte maden og det gode humør, på denne hyggelige og spændende aften i det varme, men let dryppende fynske hjerteland. Selvom der var god plads imellem os og håndspritten var tilstede, så påvirkede det ikke stemningen, som blev bedre og bedre som aftenen gik.

Der blev læst op af kommende bøger, der blev delt tanker og følelser, og vi fik talt om indhold og form, glæde og passion, hjerte og sjæl. Glæden var fælles og blev som maden delt, uanset om man kom fra Sjælland, Jylland eller Fyn, og det er glæden, som får hjertet til at slå og blodet til at rulle, siges der.

Eftermiddagssolen stod højt og stærkt, da vi delte vores medbragte mad, og skumringen var ubemærket krøbet ind på os, da vi delte den sidste jordbærtærte. Fra høje stemmer og bragende latter, til dæmpede ord og smilende rolige øjne, det er det her vi vil i Forlaget Muse.

Dette er en tradition som vi vil videreføre, og næste år ved vi allerede bliver større, da vi har en stribe af nye forfattere på vej, med deres spændende drømme, som de vil dele med læseren og med os i forlaget.

Vi håber i Forlaget Muse, at vi er med til at gøre en forskel, for det ønsker vi, at vi gør, sammen med jer.

Skriv et svar