Very Important Muse (V.I.M.)

Bog hjerteHos Forlaget Muse sætter vi pris på de nære relationer. Vi ønsker at belønne dem, dem som er trofaste læsere og dem som kommer til vores arrangementer og som bare synes det er spændende at følge med i forlaget Muses gøren og laden.

Ja faktisk værdsætter vi dig så meget, at vi har lavet en Muse-fordelsklub, kun for de mest trofaste læsere. En Very Important Muse er en læser som står os meget nær, og som vi derfor tilgodeser lidt ud over det sædvanlige. Vil du også være med, så tilmeld dig nederst på siden.

En Very Important Muse kan bl.a. få:

Indflydelse på kommende bøger

Når vores forfattere spørger os til råds, så har vi ikke noget imod at lade de vigtigste personer svare, nemlig læserne. Derfor kan du opleve at du kan få tilbud om f.eks. at betalæse en bog, og skrive dine tanker ned, så den endelig bog måske tilrettes. Det kan også være meningsmålinger ift. plot, personer, tilbud om deltagelse i en af vores cyklusbøger, eller noget helt andet.

Rabat på bøger, billetter til events m.m.

Som V.I.M. får du løbende rabatter og specialtilbud. Vi kan ikke love du får rabat på alt – for nogle af vores events er gratis at deltage i. Men vi kan love dig at du kan få en god pris når du får rabatten. Vi kan også finde på at holde lukkede V.I.M. events, med spændende og unikt indhold.

Unikke konkurrencer

Fra tid til anden kan vi godt finde på at holde lukkede konkurrencer, hvor det kun er vores V.I.M.’er som kan deltage. Præmierne kan være alt fra signerede bøger til meet’n’greets, eller noget helt andet. Men du får kun lov at være med hvis du er V.I.M.

Pre-sale på udvalgte udgivelser

Vi kan ikke love du får pre-sale på alt, og at det er unikt for V.I.M.’er. Til gengæld kan vi love at du som V.I.M. får adgang til pre-sale før andre – også selvom der måtte være et begrænset oplag!

Nyheder fra forlaget før alle andre

Selvom vi er rundhåndede med nyhederne på sociale medier, så får du som V.I.M. alligevel muligheden for at få nyheder før alle andre. En unik mulighed for de, der interesserer sig allermest for hvad der rører sig i forlaget.

Sådan bliver du V.I.M.

Alt hvad du skal gøre for at blive V.I.M. er at udfylde nedenstående formular, og sørge for at give samtykke til den e-mail der bliver sendt til dig. Så er du med på vores meget hemmelige liste.

Bliv V.I.M.

* er påkrævet


For vi kan sende dig specielle nyheder, tilbud o.l., er du nødt til at acceptere nedenstående kontakt muligheder:


Du kan afmelde dig fra listen til hver en tid ved at klikke på linket i bunden af en mail fra os. Vil du vide mere om vores privatlivspolitik, finder du den på vores hjemmeside.

Vi bruger MailChimp til markedsføring. Ved at blive V.I.M. accepterer du at din data overføres til MailChimp. Læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her (engelsk).