Forlaget Muse er kommet godt fra start

Forlaget Muse

David & Goliat

Selvom det på forhånd var Davids kamp mod Goliat, så er Forlaget Muse alligevel kommet godt fra start. Forlaget Muse er med andre ord sluppet med livet og visionen i behold, og mere til… Vi havde i forvejen lavet research omkring opstart af forlag, og vi havde udset os de faldgruber, som kunne spille ind hos os. Ved siden af dette har vi haft møder med andre forlag, som delte ud af deres erfaring.

Status

Status er, at forlaget efter tre måneders drift står tilbage med et solidt salg af det to første udgivelser. Jørgen Nanckes ”Isbjørn – Lommefilosofisk Tankespind” og TV-fotograf Lars Ole Nielsens digtsamling ”Du Har Tid,” som omhandler hans uhelbredelige cancer. Begge bøger følger vi derfor op på i 2021, og dette med et fint kreativt-tvist til dem begge.

2020 byder også på en ny udgave af hjemløsebogen ”Vores Fyn,” og en samling kriminoveller fra en erfaren ugebladsforfatter. Allerede i maj udgiver vi en forfatter, som sælger både i Danmark og udenfor. 2020 rummer flere udgivelser, projekter og tiltag, som ikke kan betegnes som almindelige i branchen, så man vil helt sikkert kunne få sig en oplevelse ud over det sædvanlige her i Musens univers.

Vores første ”ude af huset” event, blev vi i 2020 inviteret til ”Det Fynske Bogtræf 2020,” af Signe Ryge fra TV2, der også er arrangør af træffet. Det var en meget stor ære for os at blive inviteret, især da Signe Ryge har stor troværdighed, og er en meget seriøs person. Efter bogtræffet har vi fået udvidet vores netværk til andre forlag, men også til nye forfattere og læsere som vi mødte i Svendborg.

Spændende forfattere

Forlaget Muse har haft let ved at tiltrække interessante forfattere, dette uden at gå på kompromis med kvalitet, vision og principper. Vi udgiver IKKE bøger pga. en eventuel stor egenbetaling, vi udgiver kun bøger som vi tror på.

Fakta om Forlaget Muse

Forlaget Muse er målrettet velgørenhed, dette gennem drift og projekter. Alle vores udgivelser og anden aktivitet, vil have en klar CSR-profil, eks. vores seneste udgivelse som donerer til Julemærkehjemmene, og ”Vores Fyn 2020” som donerer til varmestuerne på Fyn. Vi går efter de anderledes bøger, og at gøre disse gratis for skoler og andre organisationer, som kunne finde dem relevante.

  • Grundlægger: Jørgen Nancke (lærerstuderende og tidligere forfatter hos Forlaget Mellemgaard).
  • Medstiftere: Sune Nancke, Dennis Jørgensen, Mette Riising og Thomas Trautner.
  • Forlagsredaktion: Jørgen Nancke, Sune Nancke, Dennis Jørgensen og Mette Riising.
  • Hjemmeside: www.forlagetmuse.dk

Udgivelser

  1. ”Isbjørn – Lommefilosofisk Tankespind” af Jørgen Nancke
  2. ”Du Har Tid” af Lars Ole Nielsen

Forlaget Muse går efter non-mainstream udgivelser, som stadig byder på kvalitetsindhold. Dybt i vores DNA ligger ønsket om at forbedre vilkårene, for de udsatte samfundet.

Skriv et svar