Samarbejdspartnere

I Forlaget Muse arbejder vi løbende sammen med andre, som også ønsker at gøre en forskel for udsatte grupper og vise, at vi alle har et ansvar overfor hinanden og, at vi alle er med til at skabe det samfund som vi er midt i – passivt som aktivt.

Vores faste samarbejdspartnere er kunstneren Jens Galschiøt og Auktionshuset Lauritz – og der er plads til flere… Ønsker du selv at blive partner, eller kender du en, som måske ville finde dette interessant, så send os en mail på: kontakt@forlagetmuse.dk.

Jens Galschiøt

Jens GalschioetJens Galschiøt blev i 1973 færdiguddannet plade- og konstruktionssmed på Odense Stålskibsværft, efterfølgende er han blevet selvlært skulptør og sølvsmed, med eget værksted i Odense siden midt firserne. Hvis man lægger vejen forbi Næsby, som ligger tæt på Odense centrum, vil man kunne opleve hans udstillingshal, bronzestøberi, skulpturpark og ikke mindst hans værksted – dette med en kop kaffe i hånden i det hyggelige værksted.

Jens Galschiøt og AIDOH begyndte at opstille skulpturer rundt om i verden allerede i 1993, og er siden blevet verdenskendte for aktioner ved større begivenheder. Begyndelsen var 22 stk. af ”Min indre svinehund” i Europæiske storbyer, så kom ”Skamstøtten” i Hongkong, Mexico og Brasilien. ”Hungermarchen”, ”I Guds navn”, ”The colour of orange”, ”Fundamentalism” og ”Survival of the fattest.”

Jens Galschiøts kunst skabes primært for at bekæmpe uretfærdigheder i verden. Dette gør han ved at opsætte sine bronzeskulpturer, for egen regning, i verdens storbyer. Vi er derfor særdeles stolte af at Jens Galschiøt har ønsket at samarbejde med os, både omkring bogen ”Vores Fyn” og Forlaget Muses arbejde.

Læs mere på gallerigalschiot.dk

Tales.dk

Tales.dkTales.dk er en af Danmarks største online boghandlere, som i dag tilbyder over 8.5 mio. forskellige bøger, e-bøger og lydbøger på dansk og engelsk. Tales.dk har som oftest markedets laveste priser, således at alle deres læsere får muligheden for at fordybe sig i masser af gode læseoplevelser. Tales.dk har eksisteret i en del år under navnet Bogreolen.dk, men skiftede navn og logo til Tales.dk tilbage i juni måned 2020. Et mere moderne navn med international klang og det er ikke uden grund. De knokler hver dag for at forbedre forretningen og er nu også noget ud over landets grænser.

Navnet Tales udtales på engelsk og betyder fortællinger. Figurmærket til højre for navnet består af et hjerte med et ‘æseløre’, som vi alle kender fra bøgerne. Hjertet har de valgt, da de gerne vil vise respekt for fortællingerne og værkernes ophav; hvordan den videregives gennem generationer, formen den formidles i og hvad den gør ved mennesket. Tales har alt hvad du søger indenfor bøger, e-bøger, lydbøger og spil. Samtidigt gør de alt for at yde den bedste kundeservice og tilbyde dig den bedste pris! Så søger du billige bøger så besøg vores side på Tales.dk.