Bliv udgivet

Drømmer du om at få din bog udgivet? Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, uanset om du selv vil klare det meste, eller om du vil lade os om det. Det eneste du skal være opmærksom på er, at vores redaktører altid skal sige god for kvaliteten.

Vi kan dog ikke løfte alle gode manuskripter, dette kan skyldes vores økonomiske rammer, opgavens størrelse, den nødvendig ekspertise indenfor en given genre, eller andet. Vi påtager os kun de opgaver, som vi kan løfte på tilfredsstillende vis, alene eller sammen med dig.

Selvom vi dermed ikke kan udgive alt, så har vi alligevel nogle løsningsmodeller og ideer til forfattere, som vil ud med deres bog. Vi tilbyder nemlig meget fleksible rammer indenfor selvudgivelse og samarbejdsudgivelse, som du kan læse nærmere om nedenfor.

Spring direkte til et afsnit her:

Samarbejdsudgivelse

Denne type udgivelse er for dig der ønsker et regulært samarbejde mellem forfatter og forlag. Her deles vi om arbejde, udgifter samt indtægter. Du har måske brug for professionel sparring, korrektur, marketing eller lignende, hvilket vi kan løfte via vore professionelle samarbejdspartnere.

Vi sørger endvidere for pligtaflevering, salg via danske boghandlere (online og fysisk), salg på vores egen webshop, salg via vores events m.m.

Er du interesseret i denne type udgivelse, så skriv til os via kontaktformularen nedenfor, eller send os dit manuskript på manuskript@forlagetmuse.dk. Bemærk dog der kan være en del ventetid på gennemlæsning af manuskripter, men vi har ikke glemt dig.

Få et tilbud på samarbejdsudgivelse

  Selvudgivelse

  Dette produkt er henvendt til dig, som vil udgive selv, men som måske mangler sparring eller delelementer ift. din produktion. Dette kan være korrektur, tryk, PR-materiale, kontakter eller lignende.

  Her fungerer vi udelukkende som en underleverandør på de områder du ønsker vi skal bidrage med. Fordelen for dig er at du kun skal betale for de services du har brug for. Til gengæld skal du selv stå for pligtaflevering, salg i boghandlere (online og fysisk), ligesom vi som udgangspunkt ikke sætter den til salg i vores webshop – vi er som nævnt blot en leverandør til dig.

  Til gengæld tilbydes dette til en pris, som absolut er acceptabel.

  Vi tilbyder

  Du kan frit vælge mellem en eller flere af disse elementer.

  Professionelt tryk af bøger

  Vi har erfaring med flere forskellige trykkerier, og får gode priser da vi bestiller i større mængder. Derfor kan du med fordel læne dig op ad vores aftaler, og lade os ordne kontakten til trykkeriet.

  Grafisk opsætning af omslag

  Har du indholdet klar, men mangler en lækker forside? Vores fast tilknyttede grafikere og billedkunstnere har lavet mange omslag gennem årene, og kan hjælpe med at få opsat et der passer til din bog.

  Professionel opsætning af bog

  Vores grafikere har også opsat mange bøger til tryk. Glem alt om margener, skæremærker og andre fagtekniske udtryk, og lad vore grafikere klare det tekniske.

  Professionel korrekturlæsning

  Er dit manuskript færdigskrevet og klar til korrekturlæsning? Den del kan vi også klare. Vores korrekturlæsere har mange års erfaring, og har arbejdet med bøger i de fleste genrer.

  Professionel sparring

  Har du styr på det meste, og kender professionelle folk som kan hjælpe med alt det ovenstående – men er i tvivl om nogle teknikaliteter, best practice o.l. Det kan være i forhold til markedsføring, det juridiske, bogreception, idégenerering/innovation eller andet, så sparrer vi gerne om alt i hele processen, hvor vi giver vores bud på, hvordan vi som forlag ville gøre.

  Få et tilbud på selvudgivelse

  Kryds af hvad du er interesseret i via formularen nedenfor, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud – eller med spørgsmål til afklaring for at give et mere præcist tilbud. Du kan også sende os en mail inkl. dit manuskript på manuskript@forlagetmuse.dk. Bemærk dog der kan være en del ventetid på gennemlæsning af manuskripter, men vi har ikke glemt dig.