Bliv udgivet

Drømmer du om at få din bog udgivet? Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, uanset om du selv vil klare det meste, eller om du vil lade os om det. Det eneste du skal være opmærksom på er, at vores redaktører skal sige god for kvaliteten.

Vi kan dog ikke løfte alle gode manuskripter, dette kan skyldes vores økonomiske rammer, opgavens størrelse, den nødvendig ekspertise indenfor en given genre, eller andet. Vi påtager os kun de opgaver, som vi kan løfte på tilfredsstillende vis, alene eller sammen med dig.

Selvom vi dermed ikke kan udgive alt, så har vi alligevel nogle løsningsmodeller og ideer til forfattere, som vil ud med deres bog, flere er endda gratis.

De forskellige forlagsservices og udgivelsesmuligheder kan man læse om herunder, og via formularerne kan der stilles spørgsmål.

Spring direkte til et afsnit her:

Forlagsudgivelse


Vi kører med en fastlagt udgivelsesstrategi efter traditionel forlagsvirksomhed, hvor forlaget betaler for udgivelserne. Forlagsudgivelse er normalt ikke noget, som tilbydes til debuterende forfattere, men send os en mail om din idé.

Har du spørgsmål til forlagsudgivelse?

  Samarbejdsudgivelse

  Samarbejdsudgivelse
  Vil du have større afkast og indflydelse? Så er en samarbejdsudgivelse noget for dig.

  Denne model for udgivelse har vi ladet stå åben, da vi her ønsker et regulært samarbejde mellem forfatter og forlag. Her deles vi om arbejde, udgift samt indtægt.

  Eksempel: Forfatteren ønsker større andel af afkastet, derfor lægger forfatter også et større indskud i form af enten kr. eller andet relevant for udgivelsen. Traditionel fordeling af indtjening er 80/20, dette kan vendes helt til 40/60.

  Obs. denne udgivelse kræver stadigvæk, at produktet har kvalitet.

  Få et tilbud på samarbejdsudgivelse

   Selvudgivelse

   Selvudgiver
   Man behøver ikke være en stjerneforfatter for at skrive en bog, som kan fange de mennesker, der er i ens netværk, men interesse og salgbarhed udenfor dette kan være svær. Hverken du eller vi har brug for dårlig pr, så vær opmærksom på, at denne udgivelse ikke altid kan sendes til anmeldere og boghandlere, men gerne til din hoveddør.

   Dette produkt er henvendt til dig, som vil udgive selv, men som måske mangler sparring eller delelementer ift. din produktion. Dette kan være korrektur, tryk, PR-materiale, kontakter eller lignende.

   “Gelænder-udgivelsen” tilbydes til en pris, som absolut er acceptabel, og med åbne fakturaer, så du selv kan følge med i hvad dine penge går til.

   Vi tilbyder

   Vælg en eller flere af disse elementer.

   Professionelt tryk af bøger

   Vi har erfaring med flere forskellige trykkerier, og får gode priser da vi bestiller i større mængder. Derfor kan du med fordel læne dig op ad vores aftaler, og lade os ordne kontakten til trykkeriet.

   Grafisk opsætning af omslag

   Har du indholdet klar, men mangler en lækker forside? Vores fast tilknyttede grafikere og billedkunstnere har lavet mange omslag gennem årene, og kan hjælpe med at få opsat et der passer til din bog.

   Professionel opsætning af bog

   Vores grafikere har også opsat mange bøger til tryk. Glem alt om margener, skæremærker og andre fagtekniske udtryk, og lad vore grafikere klare det tekniske.

   Professionel korrekturlæsning

   Er dit manuskript færdigskrevet og klar til korrekturlæsning? Den del kan vi også klare. Vores korrekturlæsere har mange års erfaring, og har arbejdet med bøger i de fleste genrer.

   Professionel sparring

   Har du styr på det meste, og kender professionelle folk som kan hjælpe med alt det ovenstående – men er i tvivl om nogle teknikaliteter, best practice o.l. Det kan være i forhold til markedsføring, det juridiske, bogreception, idégenerering/innovation eller andet, så sparrer vi gerne om alt i hele processen, hvor vi giver vores bud på, hvordan vi som forlag ville gøre.

   Få et tilbud på selvudgivelse

   Kryds af hvad du er interesseret i. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud – eller med spørgsmål til afklaring for at give et mere præcist tilbud.