Bliv udgivet

Drømmer du om at få din bog udgivet? Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, uanset om du selv vil klare det meste, eller om du vil lade os om det. Det eneste du skal være opmærksom på er, at vores redaktører skal sige god for kvaliteten.

Vi kan dog ikke løfte alle gode manuskripter, dette kan skyldes vores økonomiske rammer, opgavens størrelse, den nødvendig ekspertise indenfor en given genre, eller andet. Vi påtager os kun de opgaver, som vi kan løfte på tilfredsstillende vis, alene eller sammen med dig.

Selvom vi dermed ikke kan udgive alt, så har vi alligevel nogle løsningsmodeller og ideer til forfattere, som vil ud med deres bog, flere er endda gratis.

De forskellige forlagsservices og udgivelsesmuligheder kan man læse om herunder, og via formularerne kan der stilles spørgsmål.

Spring direkte til et afsnit her:

Forlagsudgivelse


Vi kører med en fastlagt udgivelsesstrategi efter traditionel forlagsvirksomhed, hvor forlaget betaler for udgivelserne. Forlagsudgivelse er normalt ikke noget, som tilbydes til debuterende forfattere, men send os en mail om din idé.

Har du spørgsmål til forlagsudgivelse?

  Samarbejdsudgivelse

  Samarbejdsudgivelse
  Vil du have større afkast og indflydelse? Så er en samarbejdsudgivelse noget for dig.

  Denne model for udgivelse har vi ladet stå åben, da vi her ønsker et regulært samarbejde mellem forfatter og forlag. Her deles vi om arbejde, udgift samt indtægt.

  Eksempel: Forfatteren ønsker større andel af afkastet, derfor lægger forfatter også et større indskud i form af enten kr. eller andet relevant for udgivelsen. Traditionel fordeling af indtjening er 80/20, dette kan vendes helt til 40/60.

  Obs. denne udgivelse kræver stadigvæk, at produktet har kvalitet.

  Få et tilbud på samarbejdsudgivelse

   Selvudgivelse

   Selvudgiver
   Man behøver ikke være en stjerneforfatter for at skrive en bog, som kan fange de mennesker, der er i ens netværk, men interesse og salgbarhed udenfor dette kan være svær. Hverken du eller vi har brug for dårlig pr, så vær opmærksom på, at denne udgivelse ikke altid kan sendes til anmeldere og boghandlere, men gerne til din hoveddør.

   Dette produkt er henvendt til dig, som vil udgive selv, men som måske mangler sparring eller delelementer ift. din produktion. Dette kan være korrektur, tryk, PR-materiale, kontakter eller lignende.

   “Gelænder-udgivelsen” tilbydes til en pris, som absolut er acceptabel, og med åbne fakturaer, så du selv kan følge med i hvad dine penge går til.

   Vi tilbyder

   Vælg en eller flere af disse elementer.

   Professionelt tryk af bøger

   Vi har erfaring med flere forskellige trykkerier, og får gode priser da vi bestiller i større mængder. Derfor kan du med fordel læne dig op ad vores aftaler, og lade os ordne kontakten til trykkeriet.

   Grafisk opsætning af omslag

   Har du indholdet klar, men mangler en lækker forside? Vores fast tilknyttede grafikere og billedkunstnere har lavet mange omslag gennem årene, og kan hjælpe med at få opsat et der passer til din bog.

   Professionel opsætning af bog

   Vores grafikere har også opsat mange bøger til tryk. Glem alt om margener, skæremærker og andre fagtekniske udtryk, og lad vore grafikere klare det tekniske.

   Professionel korrekturlæsning

   Er dit manuskript færdigskrevet og klar til korrekturlæsning? Den del kan vi også klare. Vores korrekturlæsere har mange års erfaring, og har arbejdet med bøger i de fleste genrer.

   Professionel sparring

   Har du styr på det meste, og kender professionelle folk som kan hjælpe med alt det ovenstående – men er i tvivl om nogle teknikaliteter, best practice o.l. Det kan være i forhold til markedsføring, det juridiske, bogreception, idégenerering/innovation eller andet, så sparrer vi gerne om alt i hele processen, hvor vi giver vores bud på, hvordan vi som forlag ville gøre.

   Få et tilbud på selvudgivelse

   Kryds af hvad du er interesseret i. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud – eller med spørgsmål til afklaring for at give et mere præcist tilbud.

    Manuskriptsparring


    Vi tilbyder en manuskriptsparring som Forlaget Muse intet tjener på, da al overskud, når de eksterne redaktører er betalt, går ubeskåret til velgørende formål. Leveringstiden er normalt op til 30 dage pr. vurdering, dette kan dog variere ift. størrelsen eller travlhed, dette oplyses ved modtagelsen af manuskriptet, eller ved forudgående forespørgsel hos forlaget.

    Når vi har modtaget din betaling og manuskript, vil vi sende det til en af vores professionelle redaktører, som bl.a. omfatter korrekturlæsere, bibliotekarer og tidligere lektøranmeldere. De vil derefter levere en uddybende kommentar, som gennem forlaget sendes via mail til forfatteren, kommentarer fra redaktører vil normalt ligge på max en A4-side. Det er ikke muligt at besvare redaktøren, da dennes løn kun omfatter gennemlæsning og evt. besvarelse af op til tre spørgsmål fra forfatter.

    Et manuskript svarer til én bog, og sammen med manuskriptet, kan man vedhæfte op til tre spørgsmål som redaktøren giver respons på. Dog ikke korrekturlæsning af manuskript, ej heller kan vi udtale os om eks. fagmanualer om biler, elektronik osv. Hvis manuskriptet falder udenfor redaktørernes kompetenceområde, vil dette blive oplyst ved bestillingen.

    Manuskriptet skal leveres som enten Word eller RTF-fil. Bemærk at manuskripter over 15.000 ord kræver forudgående aftale via e-mail manuskript@forlagetmuse.dk. Skulle man ønske korrekturlæsning eller andet, så kan man kontakte forlaget og forhøre sig om prisen på dette.

    Sådan gør du

    Ønsker du en uvildig sparring på dit manuskript, skal du blot købe nedenstående vare, efter gennemlæsning af ovenstående tekst om denne. Efterfølgende skal du sende os en mail på manuskript@forlagetmuse.dk, hvor du vedhæfter dit manuskript. Husk også at angive ordrenummeret i mailen.

    Nyttig viden

    Vi gør opmærksom på at man altid kan indsende sit manuskript til andre forlag til udgivelsesvurdering, og at dette oftest er helt gratis. Kvaliteten af disse kan være forskellig fra forlag til forlag, og kan tage alt fra en uge til tre måneder. Dette er ikke en sparring, men en vurdering på om man vil udgive et givent værk. Det vi tilbyder, er en sparring før dette, så dine chancer for udgivelse maksimeres.

    Der er også flere steder på nettet, hvor du gratis kan se, hvad du selv kan gøre og, hvad du skal være opmærksom på. Et af stederne er f.eks. her hos digitaludvikling.dk. Digitaludvikling giver forfatteren en tjekliste, som man med fordel kan følge før indsendelse af manuskript.

    Vores manuskriptvurdering er en professionel sparring, samt en besvarelse af de arbejdsspørgsmål som forfatter evt. måtte have til sit værk. Skulle man imponere redaktøren, og få tilbudt en forlagskontrakt, så vil man få returneret hele sin betaling.