For skoler

Hos Forlaget Muse kan skoler og andre undervisningsinstitutioner gratis hente e-bogen ”Isbjørn”. Den indeholder både digte, sange og sprogligt særegne klummer og kronikker, som alle er velegnede til gruppe og soloarbejde med det danske sprog.

Avisindlæggene spænder fra det humoristiske blik ud ad vinduet i privaten, til en konkret og saftig samfundskritik. Det hele serveres med lune og noget på hjerte, i billeder, uventede vendinger, nydannelser af ord og ikke mindst noget mellem linjerne.

Bogen tilbyder dermed læseren en tur gennem det rige danske sprog og vid, både via lærerens egne deltagelse, og gennem den brugervenlige lærervejledning som medfølger. Lærervejledningen er ment som en igangsætter, der kan bygges videre på ude i klasserne.

Forlaget Muse lægger vægt på at alle forfattere, som udgives hos os, også kan overtales til et besøg hos klasser, som arbejder med vores udgivelser, hvis muligt.

Isbjørn anmeldelser

Som dansklærer skylder du dig selv og dine elever at dykke ned i dette værk, som tager jer ud på eventyr i sprogets krinkelkroge. Her bringes alle sanser i spil, og man møder sproglige konstellationer hvis lige sjældent er set.

Bettina Düring, dansklærer

Som ivrig læser af skønlitteratur, nyder jeg at møde Jørgens Nanckes sproglige finurligheder, både som digte, noveller eller som her i ”Isbjørn,” avisindlæg. Jeg møder ikke sprog som dette særligt tit i moderne litteratur, hvilket jeg har savnet.

Kim Frederiksen, cand. mag. historie

“Isbjørn” er den første udgivelse på Forlaget Muse. En spændende samling af avisartikler, digte og sangtekster, skrevet i Jørgen Nanckes meget persolige stil.

Ulla Stahl Møller, tidligere bibliotekar og lektøranmelder

Når jeg læser Jørgen Nanckes digte, noveller, artikler og sangtekster skærper jeg automatisk min opmærksomhed. Han fremprovokerer mit indre billedsprog – og aktiverer glæden ved det skrevne ord, så jeg får lyst til at læse mere fra hans hånd.

Gert Radoor, tidligere folkeskolelærer og nu autoriseret psykolog

Sådan får I adgang

Ønsker I som skole/institution at benytte jer af undervisningsmaterialet, der i øvrigt også indeholder forslag til tekstarbejde m.m., så kontakt Forlaget Muse via nedenstående kontaktformular, eller skriv direkte til os på kontakt@forlagetmuse.dk