Hvem er Lone Rohmann

Lone Rohmann

Lone Rohmann er aktuel med bogen: “Da Min Livmoder Blev Syg”, hvor hun fortæller om hendes møde med kræften. Kom med ind under huden på Lone, og hør bl.a. hvorfor hun har skrevet denne bog.

Hvem er Tine Kust?

Tine Kust

Tine Kust er aktuel med bogen “Med Hjertet Som Adresse“, som er en efterfølger til “Hvor Går Det Hvide Hen Når Sneen Smelter”. Lær mere om Tine, og hendes nye bog i interviewet her, som er udarbejdet af journalisten Camilla Winther Nissen.

Det Fynske Bogtræf i Svendborg

Det Fynske Bogtraef 2020

8. februar deltog Forlaget Muse i sin første bogmesse, nemlig Det Fynske Bogtræf 2020 i Svendborg, hvor læsere, forfattere og forlag kunne mødes ansigt til ansigt og få en snak. Glæden over invitationen fra Signe Ryge og TV2 Fyn var stor, og spændingen i den varme bil fra Odense til Svendborg ligeså.

Idoldag på HF/VUC Fyn

Idoldag på HF/VUC Fyn

Hvert år inviterer Inno-klassen på HF/VUC Fyn tre inspirerende idoler, som ikke nødvendigvis er gået den lige vej gennem livet, til at komme og fortælle om dette. I år den 28/01-2020 fik de så bl.a. besøg af vores chef-muse og forfatter, Jørgen Nancke fra Forlaget Muse, som også har VUC som sit udgangspunkt.

Hvem er Jørgen Nancke?

Jørgen Nancke

Jørgen Nancke har i det meste af sit voksne liv været taxachauffør. Dette endte dog brat i nov. 2009. Rejsen fra chauffør til lærerstuderende, musiker og forfatter har været lang, men den har også formet ham, så han i dag har vendt sit liv 180 grader, hvilket han blandt andet fortæller om