Lone Rohmann

Lone RohmannLone Rohmann, født i 1967, er uddannet fysiurgisk massør og Lifecoach. Hun har hele sit liv arbejdet med mennesker, lige fra vuggestue til handicaphjælper, og en masse andre forskellige jobs. Det vigtigste for hende var, at det involverede at kunne være noget for andre.

I dag kan hun også kalde sig forfatter, foredragsholder og at hun står bag workshoppen “Design det liv du drømmer om”. Både foredrag og workshops er i samarbejde med 2 andre.

Da hun i 2019 blev lagt ned med livmoderhalskræft fik hun samtidig mulighed for at få tænkt sig godt og grundigt om. “Levede hun det liv hun VIRKELIG ønskede?” Svaret var indlysende og for første gang i hendes liv havde hun lige pludselig tid – tid til at finde ud af hvilket liv hun ønsker at leve resten af sit liv.

Med de værktøjer og et ændret mindset begyndte hun at fokusere på HVAD hun ville i stedet for hele tiden at forsøge at regne ud hvordan.

Det bevirkede at hun fik skrevet sin bog – at hun fik manifesteret de foredrag og workshops hun ønskede at holde og sørme også et nyt hjem. – Og “det er kun begyndelsen” siger Lone.

I september debuterer Lone med sin første bog “Da min livmoder blev syg” i samarbejde med forlaget Muse. Hun glæder sig meget, for da hun startede for et år siden havde hun ingen anelse om hvordan man overhovedet kunne få en bog udgivet.

Bogen skildrer meget ærligt Lones liv, før under og efter hendes livmoder blev syg, og hun er meget spændt på hvordan den bliver modtaget.