Idoldag på HF/VUC Fyn

Idoldag på HF/VUC Fyn

Hvert år inviterer Inno-klassen på HF/VUC Fyn tre inspirerende idoler, som ikke nødvendigvis er gået den lige vej gennem livet, til at komme og fortælle om dette. I år den 28/01-2020 fik de så bl.a. besøg af vores chef-muse og forfatter, Jørgen Nancke fra Forlaget Muse, som også har VUC som sit udgangspunkt. Temaet var mønsterbryder, iværksætter og det at være lærestuderende.

Udover Jørgen, var det også muligt at lytte til beretninger fra Marie, tidligere kursist, studerende/underviser på EAL, samt Elise Buch Jørgensen, iværksætter og indehaver af vintage butikken Bohemian Wonders Shop.

Jørgen Nanckes oplæg startede med hans opvækst i Vollsmose, derefter kom årene som taxachauffør, lige indtil en ulykke rev tæppet væk under ham, og sendte ham til tælling i depressionens knugende arme. Jørgen Nancke måtte starte fra nul, og dette hjalp VUC med til, som han beskrev for de lyttende kursister. Senere er han blevet musiker, forfatter, avisskribent, lærerstuderende og sidst iværksætter med Forlaget Muse.

Man kan løbende møde Jørgen Nancke til oplæg a la dette, og af og til også med ”Lyrik & Musik,” hvor han oplæser sine tekster og spiller sin musik.

Vil du vide mere om hvornår du kan opleve Jørgen Nancke, så hold dig opdateret på vores Facebook side: https://www.facebook.com/ForlagetMuse/, eller på Jørgens egen Facebook side: https://www.facebook.com/www.riverside.dk/.

Herunder ses et par billeder fra dagen.

Skriv et svar