Hvem er Lone Rohmann

Lone Rohmann

Lone Rohmann er aktuel med bogen: “Da Min Livmoder Blev Syg”, hvor hun fortæller om hendes møde med kræften. Kom med ind under huden på Lone, og hør bl.a. hvorfor hun har skrevet denne bog.

Hvorfor begyndte du at skrive og hvad inspirerede dig?

Jeg blev tilbage i 2019 opfordret til at skrive en bog af en kvinde jeg faktisk kun har skrevet med på Facebook. Jeg arbejdede med “Attraction Marketing” og jeg gav hende nogle gode råd. Hun mente at jeg var så inspirerende og mente at jeg via en bog kunne inspirere mange flere mennesker.

Jeg tænkte at jeg kunne jo altid starte, og så se hvad der ville ske – jeg havde INGEN erfaring på det her område og synes heller ikke jeg ligefrem havde tid og hvordan skulle jeg kunne skrive en hel bog?

Hvad skete der så?

I september 2019 var jeg til et Event hvor jeg fik de mest fantastiske værktøjer til at kunne ændre mit mindset og mit liv – jeg var blown away og tænkte NU er der mere at skrive om….
Du fik også en kræftdiagnose i 2019?

Ja der skete dælme noget det år … – midt i oktober blev jeg diagnosticeret med livmoderhalskræft.

Var der en ting jeg var sikker på var det at jeg ville komme igennem dette forløb – især fordi jeg havde fået de her fantastiske værktøjer at arbejde med, og NU – nu havde jeg da endnu mere at skrive om.

VIRKELIG interessant som min bogs indhold foldede sig ud på en måde jeg bestemt ikke havde set komme da jeg startede med at skrive.

Hvad er det vigtigste i en god tekst?

Hmm – i dag betyder det meget for mig at det jeg læser eller hører er autentisk – at jeg kan “mærke” forfatteren. Jeg har altid haft det sådan at vi taler bedst af egen erfaring, og efter jeg har været syg, er det endnu vigtigere for mig at høre på eller læse om nogen der selv har oplevet det de skriver/taler om.

Så det er sådan du skriver – af egen erfaring?

Åh ja 😉 hvis du læser min bog vil du opleve at du får min version af hvad jeg har været igennem og det er lige fra mine dysfunktionelle forhold til 3 forskellige mænd til hvordan jeg kom igennem at min livmoder blev syg til at jeg VIRKELIG fandt frem til hvordan jeg vil leve resten af mit liv.

Du siger at “din livmoder blev syg”?

Tak for det spørgsmål 😉 – for mig var det vigtigt at skille tingene ad – det var ikke mig, jeg har en livmoder(hals) og det var den der blev syg, og det var det jeg forholdt mig til. Jeg lærte at skille hovedet fra kroppen under behandlingsforløbet.

Bortset fra det så er det faktisk også titlen på min bog: “Da min livmoder blev syg”.

Skriv et svar