En Muses fødsel

Forlaget Muse

Forlaget Muse blev i april 2019 stiftet med ønsket om at være med til at tilgodese udsatte grupper i samfundet.

Forfatteren Jørgen Nancke har gennem flere år doneret til de hjemløse, dette især gennem hans årbog ”Vores Fyn” som første gang kom i 2018, men også gennem optrædener med digte og musik. ”Vores Fyn” er en samling af kendte og ukendte fynboer, som alle donerer deres historie om Fyn samt deres honorar til de hjemløse. Jørgen Nancke stiftede derfor Forlaget Muse sammen med en gruppe ildsjæle, som alle deler ønsket om at gøre en forskel for andre.

Forlaget Muses virke ses særligt ved, at forlaget donerer en fast del af sit overskud til velgørende formål, ved regnskabsårets afslutning, og gennem andre ydelser. Hvilke grupper der støttes og i hvilket omfang, vurderes af forlagets direktion, og dette offentliggøres derefter på forlagets hjemmeside. Dertil skal lægges, at der i forbindelse med konkrete projekter, kan være mulighed for, at andelen til donation bliver større ud fra salgbarhed af udgivelsen – dette tages ud af forlagets andel. Hvem der støttes ud fra dette, kan aftales i samråd med den givne udgivelses forfatter.

På Forlaget Muse, er folk uddannede og professionelle, jurist, webmand, korrektur, redaktør osv. Alle har lang erfaring, viden, kunnen og passion for det kreative. Vi tilstræber alle at give hver enkelt udgivelse, hver enkelt forfatter, samt alle andre, der er forbundet med Forlaget Muse, en personlig og nærværende service samt rådgivning.

Forlaget Muse – når ord og handling går hånd i hånd.

Skriv et svar